Acasă Povestea noastră Sortimente Ce facem Ce spun clienții Contact

Ce facem

Te racorim cu inghetata

Te alintăm de fiecare dată cu înghețată artizanală complicat de simplă. Complicat este faptul că o realizăm prin metode tradiționale care îi asigură cremozitatea, prospețimea, finețea și savoarea. Simple sunt ingredientele naturale și de calitate pe care le folosim. Ne-am îndepărtat de tot ce înseamnă conservanți, coloranți, arome artificiale sau alte ingrediente care păcălesc gustul. Facem înghețată "de casă", care să îți aducă un strop de bucurie.

Livram comenzi speciale

Iubim evenimentele la care suntem invitați. Ne place să vedem fericirea pe care înghețata noastră o aduce. Zâmbetele invitaților sunt cea mai mare recompensă. Voi sunteți cei care ne determină să continuăm, să inovăm și să facem înghețată cu o pasiune de nestăvilit. Credem în puterea antidepresiva a înghețatei, în bucuria simplă și intensă pe care le-o aduce atât celor mari cât și celor mici.

Inovam

Dacă iubești înghețata, chiar dacă ai un sortiment preferat, sunt zile în care vrei să încerci ceva nou. Pentru acele zile pregătim sortimente curajoase de înghețată: piper, ghimbir, busuioc, aloe vera, gorgonzola, nuci, cheesecake, mentă etc. Te așteptăm cu un curcubeu de gusturi și culori. Îți oferim mereu o cupă de fericire și o explozie de senzații pe limbă, indiferent de anotimp. Înghețata e bună și iarna.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.