Acasă Povestea noastră Sortimente Ce facem Ce spun clienții Contact

Povestea noastra

Gelaterie din pasiune

Povestea Gelato Mania a început pe străduțele din Italia unde înghețata autentică se realizează manual și din cele mai bune și proaspete ingrediente. Mi-am dorit să aduc acasă, în Brașov, un gelato autentic italian, cremos și savuros, exact așa cum trebuie să fie. Am învățat de la maeștrii gelatieri cum să creez cea mai cremoasă înghețată selectând cu cea mai mare atenție ingredientele. Fructe de calitate, lapte proaspăt de la văcuțele din Poiana Mărului și o metodă de praparare artizanală sunt secretul consistenței înghețatei Gelato Mania.

Când guști un gelato autentic italian închizi ochii și te lași purtat către cele mai frumoase amintiri. Pentru astfel de momente am creat gelateria artizanală din Brașov: gustul inconfundabil al înghețatei cremoase, proaspete și cu ingrediente de cea mai bună calitate, precum fisticul de Bronte. Facem oamenii să zâmbească și să redescopere produse create cu grijă, pasiune și respect pentru mediu înconjurator.

Hai la o inghetata artizanala in Brasov!

Iubitorii de inghețată bună ne cunosc. Și noi îi recunoaștem de fiecare dată când ne vizitează și încearcă sortimente noi. Îi așteptăm mereu cu înghețată cremoasă și delicioasă, mereu alte sortimente dar întotdeauna din ingrediente naturale și proaspete. Indiferent de vreme, îi așteptăm pe împătimiții de gelato italian cu soare în suflet.

Toppingul este unic: pasiune nebună pentru gelato.

Vrem să te surprindem plăcut de fiecare dată cu sortimente inovative și delicioase. Vară sau iarnă, înghețata artizanală este un desert căruia nu-i poți rezista. Cu un indice glicemic scăzut, cu conținut bogat de calciu și magneziu, înghețata artizanală ține virușii departe și acționează asupra creierului și stării de bine.

Înghețata artizanală produce fericire. Hai pe străduțele înguste și liniștite din Centrul Vechi al Brasovului și delectează-te cu un desert răcoros, sănatos și cu gust inconfundabil de bun. Alege și combină sortimente, experimentează și lasă-te purtat într-o poveste dulce și cremoasă.

Te așteptăm în Centru Vechi

Iubim Brașovul și moștenirea lui culturală. Am ales să te așteptam cu înghețată delicioasă în Centrul Vechi al Brașovului. Hai la o plimbare!

Încearcă și combină

Știm că vrei să guști din fiecare sortiment de înghețată. Alege și combină-le pe cele mai neașteptate. Te vom surprinde mereu!

Ice Cream Bar

Încântă-i pe cei de la evenimentut tău cu un ice cream bar personalizat. Venim cu rețete autentice și sortimente variate.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.